Un Palat Adevărat ...

Sunteți fericiți cu ce ați găsit deja?
Atunci nu ați aflat de noi!!

Pe mine mă caută cei care vor măreție, splendoare, imaginație pură ce plutește și spulberă minimalismul contemporan, cei care împărtășesc dragostea pentru artă, pentru forme în mișcare, pasiunea de a trăi, libertatea de a te exprima prin formă și culoare, …!

DE 10 ANI NE STRĂDUIM SĂ EXPRIMĂM ASTA!!!

Deși absolventă de Cibernetică și, implicit, o mare iubitoare a matematicii, de peste 10 ani, împreună cu soțul meu, studiem arhitectura clasică, pictura și sculptura ultimilor 2000 de ani.

De 10 ani port cu drag schițele pe hârtie milimetrică!
Acolo s-au născut volutele îndrăznețe ale capitelurilor, muchiile splendide ale cornișelor, ancadramentele rafinate ale ferestrelor, arcele semețe ale frontoanelor, galbul perfect al coloanelor, arhitravele bogate, peștii dragoni cu gurile pline de apa cerului, liniile fine ale canelurilor,baluștri destoinici ce țin cu forță terasele însorite…

Visul din tinerețe, când ne plimbam prin palatele din Valea Loirei sau pe străzile Parisului, când colindam pe caldarâmul milenar al Romei sau pe întortocheatele străduțe ale Veneției, transformat în prezent în realitate, mi-a luat zece ani din viață și mi-a redat o veșnicie!

Ador ceea ce fac și îmi doresc ca toți cei care-i vor trece pragul să simtă energia fiecărui colțisor, freamătul frunzelor de acanthus, să auda muzica fiecarei console, să-l primeasca în suflete pe Tiepolo ca pe un oaspete istovit de trecerea secolelor, să se bucure de binecuvântarea zeităților ce străjuiesc cu strășnicie palatul, să se umple de bogăția pocalelor, să plutească pe ariile maeștrilor..

A fost un drum lung și foarte, foarte greu!!!

Dar CĂLĂTORIA, călătoria a fost minunată, presărată de-a lungul drumului cu milioane de minuni – povești adevărate !!

O poveste ce se așteaptă a fi povestită!!

Așadar, vă aștept într-o atmosfera de vis, într-un palat adevărat, așezat pe malul lacului Snagov, cu un „vue imprenable”, creat cu multă pasiune de noi pentru voi!

Adriana Ginga
(Leu, 13 August)

Alături de Voi!

Fiecare om este un izvor de minuni. Fiecare om are posibilități de creație nelimitate. Nu subestima pe nimeni și ascultă-l cu atenție pe cel de lângă tine: e posibil să îți descoperi vocația și, mai ales, să-l descoperi pe el! Mulțumesc soțului meu care a avut încredere în mine și m-a încurajat să creez…

Palatul Ginga

Evenimente de Lux & Vernisaje

Evenimente de Lux & Vernisaje

SALON VERSAILLES

REGALITATE.
Eleganță. GLORIE. Măreție.
SOARE. Lumină. FORȚĂ. Putere. ABSOLUT!!

Acestea sunt sentimentele pe care le resimți când pășești în Salonul Versailles!

Evenimente de Lux & Vernisaje

SALON VENICE

ARTĂ.
STRĂLUCIRE. Grație. RAFINAMENT.
IUBIRE. Mister. ADORAȚIE. Divin. SPLENDOARE.
Tiepolo…

Salonul Venice este asemenea unei zeițe ce te ademenește cu frumusețea ei și te poartă pe tărâmuri de vis numai de ea știute.

Contact Palatul Ginga

Strada Antim Ivireanul 112-114,
Siliștea Snagovului 077117

+4 0745 414 414
contact@palatulginga.ro

Program Rezervări

Luni – Vineri: 8:00-19:00
Sâmbata: 8:00-14:00